direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 28 жовтня 2019 р.

День інформації у бібліотеці


 Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми постійно звертаємось до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса.
         25 жовтня 2019 р. в дитячій бібліотеці   відбувся  День інформації «Скільки  ми читали книг, а не бачили таких» сторінками нової дитячої літератури. 
            До уваги відвідувачів  запропоновано близько 60 екземплярів друкованих видань «На хвилинку зупинись – на новинку подивись».  Під час перегляду літератури  користувачі мали змогу відкрити для себе цікаві книги із безліччю корисної інформації,
бібліотекарі ж, в свою чергу,  провели  бесіду «Книги живуть вічно» щодо важливої  ролі книги в житті  кожної людини; провели  бібліографічний огляд літератури «Новинки з книжкового кошика» та огляд книжкової полиці «Життя видатних дітей». Вся література, що була представлена на  Дні інформації  знайшла своє відображення в «Інформаційному списку нових надходжень».



         Діяльність бібліотеки сьогодні спрямована на те, щоб обслуговувати читачів на високому рівні, створюючи для них комфортне інформаційне середовище.

Немає коментарів:

Дописати коментар