direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Великдень іде - свято душі несе


      Коли у нашій душі дзвонять дзвони, лагідне сонце пригріває землю, птахи співають - то це говорить про те, що прийшло довгоочікуване і найрадісніше свято - Великдень.
    Готуватися до свята в бібліотеці для дітей почали заздалегідь. Діти розмалювали писанки-розмальовки, щоб прикрасити виставку. Також бібліотекарі розповіли читачам про традиції святкування Великодня.
 


     25 квітня діти прийняли участь в майстер-класі, на якому познайомилися з незвичним способом декорування яєць, технікою декупаж.

       Василь Симоненко радив: "В океані рідного народу відкривай духовні острови... Ті острови - то духовні скарби, витворені нашим народом протягом віків. У них - мудрість, сила і пам'ять народу". Один з таких островів - це народне свято. Свято від слова "святий", "святість". Отже, цей день, який спрямований на очищення душі. То ж давайте звертатися до духовних джерел наших предків, до обрядів, звичаїв. Давайте звертатися до своїх витоків, щоб не загубити тієї ниточки, яка зв'язує нас із минулими поколіннями, щоб очистити й освятити свої душі.
    Ми щиро вітаємо вас з наступаючим святом світлого Воскресіння.






Немає коментарів:

Дописати коментар