direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 15 квітня 2019 р.

В долонях Всесвіту – Земля

За рішенням Міжнародної авіаційної федерації (ФАІ)  12 квітня святкується  Всесвітній день авіації  та космонавтики. Цього дня у 1961 році Юрій  Гагарін на космічному кораблі "Восток" здійснив перший в історії людства політ навколо орбіти Землі. Політ тривав 180 хвилин. 

Ера польотів людини спочатку на літаку, а потім і у космічному кораблі відкрила для людства принципово нові можливості у подоланні відстані та швидкості руху. Чудовим вираженням міжнародного співробітництва в освоєнні Всесвіту, пізнанні його таємниць став політ українського космонавта Леоніда Каденюка на борту американського корабля «Шаттл», який стартував 19 листопада 1997 року. Цей політ тривав 16 діб.
До цієї дати в Татарбунарській районній бібліотеці для дітей бібліотекарі підготували та провели день цікавої  інформації, під час якого знайомились із виданнями, які містять безліч інформації про космос,  про інші  планети  Сонячної системи. Перегляд документального відеоматеріалу  дав можливість ознайомитись із прогнозами  вчених  про подальше існування нашої  галактики.

Можливо серед наших користувачів  є ті, хто в майбутньому пов’яже свою долю із вивченням  Всесвіту, адже він безмежний. 
 






Немає коментарів:

Дописати коментар