direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

четвер, 4 квітня 2019 р.

                             З книгою жити - з добром дружити

 Читати книжки люблять усі. Маленькі діти з цікавістю слухають, коли їм читають дорослі, а навчившись читати, вони вже ніколи не розлучаються з книжками. Адже книжки допомагають людині пізнати навколишній світ, дізнатися про давно минулі часи, уявити собі життя майбутніх поколінь. Книжка, можливо, найбільш складне і велике чудо з усіх чудес, створених людством на шляху його до щастя й могутності майбутнього.

 Слухаючи казку і роздивляючись ілюстрації, діти часто запитують, хто і як створив цю книжку. Відповідь на питання, який шлях пройшла книжка, скільки людей брало участьу її створенні, і для чого взагалі нам потрібно читати, намагалися бібліотекарі на заході до всесвітнього дня книги. Юним читачам, вихованцям гуртка "Основи художнього мистецтва" БДЮТ, була представлена виставка "Як до нас проходить книга", також Людмила Павлівна Слобожан розповіла історію виникнення книги та нагадала правила користування книгою.

 "Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пезель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною."В. Сухомлинський
"Читайте! І нехай у вашому житті не буде жодного дня коли б ви не прочитали хоча б сторінки з нової книги."
К. Паустовський




Немає коментарів:

Дописати коментар