direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 25 лютого 2019 р.


                        Чарівний світ української казки


    У сиву давнину, як відомо, казки складалися для дорослих. Але згодом люди збагнули, що казка може багато чому навчити й дитину, стати для неї неоціненним дороговказом на шляху у таке складне й непросте доросле життя, зробитися своєрідною енциклопедією, за якою можна зрозуміти й засвоїти раз і назавжди суть усіх головних явищ навколишньго світу, оволодіти законами співіснування не лише людини, а й людини із самим цим суперечливим і незбагненним світом.
     Народна казка - це той жанр у світовій літаратурі, з якого людина починає свій життєвий шлях і з яким не розлучається протягом усього життя. І це зрозуміло. Адже народні казки створювалися, так би мовити, "на виріст", з роками в одній і тій же казці людина відкриває для себе нові й нові смислові глибини, бо саме в народній казці сконцетрована правічна мудрість моралі, котру з перших кроків у житті мусить засвоїти кожен, щоб жилося йому правильно, праведно та чесно...
         До Міжнародного дня рідної мови в бібліотеці для дітей був проведений захід "Чарівний світ казки". Юні читачі розглянули тематичну виставку, пригадали казки, головних героїв, погралися в гру-вікторину та разом з бібліотекарями інсценували казку "Ріпка". На останок дітей чекав перегляд мультфільму "Кривенька качечка"

        


Немає коментарів:

Дописати коментар