direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 27 лютого 2019 р.

        Журнальна веселка

   6 лютого до бібліотеки для дітей на екскурсію завітала середня група ДНЗ "Незабутка". Бібліотекарі розповіли дітям, що таке бібліотека, як розміщені книги на поличках, ознайомили з правилами користування книгою. Також дошкільнята дізналися чому важливо читати, що цікавого можна дізнатися за допомогою книги.



     Основним героєм пізнавального уроку став дитячий журнал та газета. В ігровій формі діти познайомилися з періодичними виданнями, дізналися про пізнавальні: "Малятко", "Пізнайко"; розважальні: "Тачки", "Чарівна принцеса"; навчальні: "Яблунька", "Барвінок", "Смайлик".
     Дітлахи з радістю погралися в журнальні ігри та завдання, виявили бажання стати читачами бібліотеки, а особливим заохоченням став подарунок - збірка журналів та газет.
       Попри всі економічні, духовні, видавничі негаразди, в Україні на даний момент видається більше 70 видів дитячих журналів та газет всеукраїнського рівня. Зараз вони здатні задовольняти вимоги найпримхливішого читача.
       Поряд з читанням книг, в наш час дитяча періодика здатна замінити дитячі енциклопедії, задачники, розмальовки. Журнали звертають особливу увагу саме на розвиток інтелекту дитини, його творчих здібностей. Дитяча періодика стане надійним супутником у пізнанні навколишнього світу та допоможе у навчанні.
     
        

Немає коментарів:

Дописати коментар