direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

пʼятницю, 20 вересня 2019 р.

Твої орієнтири у книжковому світі

 Робота з користувачами займає пріоритетне місце в діяльності кожного бібліотекаря. Серед форм роботи найчастіше використовують бібліотечні уроки. Основна мета - дати учням знання, вміння і навички, зокрема навчити самостійно проводити пошук потрібної інформації в різних видах видань, навчити учнів працювати з книгою,  долучати їх до наукової, художньої, довідкової літератури та розвивати в них  навички самостійної роботи з нею.

                                                                            До районної бібліотеки для дітей завітали учні 5-А класу на бібліотечний урок. Як правильно працювати з книгою, навчити учнів самостійно вибирати книгу в бібліотеці, чити самостійно проводити пошук потрібної інформації в різних видах видань, навчити учнів працювати з книгою,  долучати їх до наукової, художньої, довідкової літератури та розвивати в них  навички самостійної роботи з нею,

 допомогти учням висловлювати свою думку щодо прочитаної книги, ознайомити з періодичними виданнями - ось про що йшла мова на уроці.  Ще учні познайомилися з пам’яткою читача та погралися в гру «Кращий журнал».
різних видах видань, навчити учнів працювати з книгою,  долучати їх до наукової, художньої, довідкової літератури та розвивати в них  навички самостійної роботи з нею.







Немає коментарів:

Дописати коментар