direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 18 вересня 2019 р.

Запрошуємо вас на розмову про літературу довідкову

17  вересня  до районної бібліотеки для дітей завітали учні НВК «Школа-гімназія» 5- В і 5- Г класів на бібліотечні уроки, основною метою  яких було познайомити учнів із видами довідкової літератури, з її значенням в житті людини та навчити користуватися довідниками, енциклопедіями і словниками. Під час читання книжок, перегляду відеоматеріалів часто виникає  потреба знайти додаткові відомості  про якісь історичні події, видатних діячів, про їхні  твори, розібратися в значенні незрозумілих слів і термінів. 

Всі довідкові видання забезпечені зручним апаратом пошуку, що дозволяє читачеві знайти потрібну інформацію. 
Діти уважно слухали  інформацію про словники, довідники,енциклопедії, каталоги, картотеки, а потім жваво відповідали на запитання бліц – вікторини. Учні змагалися на знання кращого знавця словникових видань.  
Наприкінці заходу бібліотекарі познайомили читачів з літературним портретом відомого українського письменника Михайла Коцюбинського,  155  річниця з дня народження якого відзначається 17 вересня.  Корифей української прози, «Михайло Коцюбинський — письменник сонячний. І не тільки тому, що «носив у душі сонце», як сам про себе казав... Уся його проза... — це світлий, відкритий простір для душі й духу» (О. Логвиненко).

Немає коментарів:

Дописати коментар