direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 30 вересня 2019 р.

                                               Бібліотеці – 70!

       Бібліотека…   Древня і вічно юна оселя людського розуму. Ряди книжкових полиць містять в собі допитливий науковий пошук насолоду прекрасним здобуття знань і так – до нескінченності. Бібліотека сьогодні є не тільки інформаційною але й освітньою культурно-просвітницькою дозвіллєвою установою, так би мовити «гостиною» міста та села.
 27 вересня в районній бібліотеці для дітей  з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек та 70-річного ювілею Татарбунарської районної бібліотеки для дітей  зібралися представники влади, колеги, друзі та юні читачі.

  В святковій атмосфері линули привітання. З найкращими побажаннями виступила т.в.о. начальника відділу культури, зв’язків з громадськістю, сімї, молоді та спорту  Богаченко Н.В.   З цінними подарунками завітали на свято т.в.о. заступника голови Татарбунарської районної державної адміністрації  Чебан Г.А., заступник голови Татарбунарської районної ради Лапа Ю.Ф. та голова  міської ради  Глущенко А.П.  Ветерани бібліотечної праці та кращі бібліотекарі району були нагороджені грамотами. Слова вдячності і побажання всього найкращого прозвучали і від школярів, учнів 3-Б класу загальноосвітньої школи №1 ім. В.З. Тура.

 Для більшості людей бібліотеки – це частина їхнього життя. Тому 30 вересня – це свято всіх причетних до закладів культури і освіти, для всіх, хто любить книгу і хто присвятив своє життя подвижницькій праці на ниві просвіти.














Немає коментарів:

Дописати коментар