direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

четвер, 25 липня 2019 р.

Сторінками Джоани Ролінґ
 31 липня народилася популярна дитяча письменниця, автор серії  романів про Гаррі Поттера, перекладених майже 80-ма мовами світу, зокрема, й українською, Дж.К. Ролінґ (Jоanne Katheline Rowling). Тому тема бібліомайданчику і була пов’язана саме з її ім’ям та серією її творів, які є в Татарбунарській районній бібліотеці для дітей.
Під час інформаційних хвилинок «Сторінками Джоани Ролінґ»  бібліотекарі розповідали своїм користувачам про цікаві факти з її біографії, адже Джоан ще змалечку почала писати і завжди мріяла стати письменницею. Її батьки дуже любили читати, тому в їхньому будинку в Чепстоу була гарна бібліотека. Першу свою «книжку» Дж. К. Ролінґ написала ще в 6-річному віці. Це була історія про кролика, якого звали Кролик.


Ідея Гаррі Поттера прийшла до письменниці в поїзді, яким вона їхала з Манчестера до Лондона. За словами Дж. К. Ролінґ, «образ Гаррі Поттера просто з’явився в мене в голові, і коли я прибула на вокзал Кінґс-Крос, чимало персонажів книжки були вже цілком сформовані».


Для того щоб перевірити наскільки добре знають романи про Гаррі Поттера, читачі прийняли участь у вікторині «Чарівний світ Гаррі Поттера».  Вікових обмежень при розгадуванні вікторини не було, тому відповідали на запитання всі, хто мав бажання. Помилкових відповідей було зовсім мало, а в декого майже не було, напевне популярність творів та бажання їх прочитати зіграли свою роль.

Немає коментарів:

Дописати коментар