direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 7 серпня 2019 р.

Люби українське, читай українське !


 Сучасна Україна живе не тільки політикою. Найкраще реальне життя країни презентує сучасна українська література. Зміни, які відбуваються в суспільстві  знаходять своє відображення  і в художній літературі,яка реагує на нові ситуації,  запити, інтереси людей. Книга як найцінніший  людський витвір, пройшовши всі процеси розвитку цивілізації, і на сучасному етапі залишається незамінною.
 Читачі, які раніше відмовлялися від україномовної художньої літератури, виявляють бажання читати українською,за умови, що та чи інша книга буде професійно рекомендована бібліотекарем. Саме тому 7 серпня  на бібліомайданчику бібліотекарі популяризували  українську  книгу. З цією метою було організовано виставку  «Сучасна українська література: модне, популярне, знане», на якій були представлені популярні серед читачів твори Оксани Забужко,Сашка Дерманського, Лесі Ворониної,Галини Малик, Андрія Кокотюхи,Ірен Роздобудько та ін..  
 
     Сьогодні ми з радістю відмічаємо в бібліотеці інтерес читачів до сучасної української книги,і що дуже приємно, нею цікавиться молодь. Саме ці нові книги дадуть можливість підвищити інтерес до читання  та виховати дітей справжніми людьми сучасного суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар