direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

вівторок, 21 травня 2019 р.

Європа багатолика, єдина, близька, велика

 У третю суботу травня, починаючи з 2003 року, в Україні щорічно відзначається День Європи.  Це свято поступово стає справою державного значення і відіграє неабияку роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в дружній європейській сім’ї народів. 
Не залишилися осторонь цього величного свята й відвідувачі та працівники Татарбунарської районної бібліотеки для дітей. Для учнів бібліотекарі провели день запитань та відповідей «Європа багатолика, єдина, близька, велика». Під час заходу діти дізналися  безліч цікавих фактів про європейські країни, про Європейський Союз, слухали Гімн ЄС.   Користувачі мали змогу ознайомитись з традиціями країн Європи, їх пам’ятками культури, літератури, географією, історією, кухнею, можливостями навчання та відпочинку.  До уваги наших читачів була представлена також  виставка видань «Європейська панорама».
Відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, яка причетна до традицій і цінностей Європи.

Немає коментарів:

Дописати коментар