direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

неділю, 19 травня 2019 р.

На гостини до музею


18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято.  Музеї - це духовні храми історії та культури, правдивий портрет вікової мудрості. Завдяки музейним колекціям сучасники мають унікальну можливість почути величну мову різних епох, любов до рідної землі і до прекрасного. 

Вже традиційно до цього свята музеї готують спеціальні експозиції, програми та екскурсії. Кожна держава має свої культурні корені, зібрані в музеях і виставкових залах, які дозволяють всім охочим долучитися досвіту прекрасного і вдихнути на повні груди повітря просочене духом часу. В  Україні вже стало доброю традицією в цей день відкривати двері музейних установ для вільного відвідування. Радує те, що з кожним роком кількість охочих культурно відпочити стає все більше. А це означає, що у світі є потреба в духовності, яка наповнює наше життя новими відкриттями і відчуттям гармонії.
До Міжнародного дня музеїв в Татарбунарській  районній бібліотеці для дітей бібліотекарі підготували  книжкову виставку «На гостини до музею» і провели її огляд.  Запропонована виставка дає змогу всім зацікавленим познайомитись з музеями світу і України, які експонують і зберігають пам'ятки, реліквії і шедеври вітчизняного та зарубіжного мистецтва. Далеко не в кожного з нас є можливість подорожувати і відвідувати музеї, які б дуже хотілося побачити. Тому бібліотекарі запропонували своїм читачам альтернативу - здійснити віртуальну  подорож  найвідомішими  музеями  світу.
Незважаючи на розвиток технологій, музеї не втратили свого значення у сфері культурного і загального розвитку особистості , адже вихована в людині здатність сприймати прекрасне може вирішити практично всі протиріччя та  глобальні проблеми всього людства.

Немає коментарів:

Дописати коментар