direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

четвер, 10 травня 2018 р.




              Нам  41-й  пам'ятати  вічно



                                       
 Зі святом Перемоги !

 Шана за подвиг, вдячність за мир !

     У травні, у дні весняного буйноцвіття приходить до нас свято Перемоги, свято «зі сльозами на очах» ...






     Ось вже сімдесят третя весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи від розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир.


          З  03.05-08.05.2018р.  в бібліотеці  для  дітей   відбувся   цикл  заходів,  присвячених  Дню  Перемоги: історичні   хвилинки «Уклін  живим,загиблим   слава», бесіда « День  Перемоги - історії  нашої  дата», книжкова  виставка «Шануймо живих, пам’ятаймо  загиблих».
      Під час заходів, діти познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни та про роки окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів. 
    Адже День Перемоги - свято особливе. Це день великої радості та гордості, але водночас великого смутку, оскільки перемога дісталася нашому народу жахливою, неймовірно високою ціною. Та на превеликий жаль, сьогодні ми не змогли втримати перемогу і всіма силами  намагаємось зберегти мир в нашій країні. 





    
      Ми вшановуємо світлу пам’ять героїв, які віддали життя, низько схиляємо голови, пам’ять про них назавжди залишиться  в серцях. Ми у вічному боргу перед ветеранами за їхню обірвану війною юність, за  невичерпну силу духу, за прояви незбагненної мужності, свідому самопожертву заради життя на землі.

    




Немає коментарів:

Дописати коментар