direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

пʼятницю, 11 травня 2018 р.




           Мати - символ добра на землі



        Найдорожчою людиною у нашому житті завжди була, є і буде мама. Із нею ми відкрили для себе світ. Перші кроки зроблено, тримаючись за мамині надійні руки. Перша пісня – мамина. Першу іграшку подала мама і перша порада також мамина. Наша мама найдорожча, найкраща і єдина. Мама ласкава, ніжна і добра. Вона завжди поруч. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої мами.

     10 травня в дитячій бібліотеці до уваги дітей була оформлена книжково-ілюстративна виставка  "Мила матуся моя". Готуючись до цього свята, діти заздалегідь приготували подарунки своїм мамам. Це були листівки-орігамі, які вони виготовили на майстер-класі "Квіточку зроблю для мами я".







   

           Безумовно, День Матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. 

  


Немає коментарів:

Дописати коментар