direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 21 травня 2018 р.


 




        Мандруємо  столицями   Європи

           17 травня в Україні відзначають День Європи.  Україна є частиною Європи. Європа – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру. У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху.



         Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи.
       Сьогодні Європейський Союз – це сім’я демократичних європейських країн, що спільно працюють заради миру та процвітання. ЄС заснований на принципах верховенства закону й демократії. Країни – члени ЄС делегують частину свого суверенітету спільним інститутам влади, що представляють інтереси Союзу як єдиного цілого в питаннях, що складають загальноєвропейський інтерес. А всі рішення і процедури  випливають з основних  договорів, ратифікованих  країнами-членами.
 


    Напередодні свята  в дитячий  бібліотеці відбувся цикл  заходів до дня Європи: день запитань та відповідей «Наш  сусід  Євросоюз»,  віртуальна  подорож «Мандруємо  столицями  Європи» та книжкова  виставка «Європи  спільний  дім», де висвітлена  інформація  про країни  Європейського  Союзу. Багато цікавого, невідомого та загадкового, що таїть в собі Європа, побачили та почули  діти  під  час  заходів.





    




 
 Тож давайте ми з вами своїми вчинками, як майбутнє покоління, будемо дотримуватися всіх цих понять, доказуючи, що ми є європейці і Україна – Європейська держава.




Немає коментарів:

Дописати коментар