direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

вівторок, 17 жовтня 2017 р.


                   



                   Японія - країна  вранішнього сонця



                              

      Не багато хто знає чому Японію називають "країною сонця , що сходить", крім того, що це найбільш східна держава і японці   перші   на землі зустрічають сонце. Сама назва країни японською,  як і  їх національний прапор означає  сонце.

    Сакура - символ Японії  та  японської культури.

Японська сакура - це відомий символ Японії  та японської культури. Хаару, японською весна - час цвітіння японської сакури, з якою пов'язане  одне з найкрасивіших свят Країни Висхідного Сонця. Сакура - японська назва декоративного дерева, що належить до виду вишні.








   13 жовтня у рамках Року Японії в Україні  в  бібліотеці для дітей  відбувся  майстер-клас по виготовленню гілки сакури із паперу. Під керівництвом бібліотекаря ТимошенкоА.І.  діти  власноруч виготовляли  свої власні витвори  мистецтва «живих квітів». Під час виготовлення читачі  занурились у світ японської культури і усвідомили ії  красу і своєрідність.


      

       Також для читачів нащої бібліотеки  була оформлена книжкова  виставка «Японія-країна вранішнього сонця». В цей день діти мали змогу ближче познайомитися з географією, історією, культурою, традиціями, звичаями, художньою літературою цієї країни.           








Немає коментарів:

Дописати коментар