direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

 

                         Козацька слава  ніколи  не  згине



      14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови  Божої  Матері, друге – День українського козацтва, третє  свято  дуже  молоде – День  захисника України. Певно, не знайдеться  в Україні людини, яка б не знала про козаків. Про них складено безліч творів, книжок і фільмів. Про козацький рід співається  й  у  нашому державному гімні.


    Образ сміливого парубка, котрий захищає  честь та  волю нашого  народу, міцно закарбувався у пам’яті поколінь. Тож, козак в українській культурі – звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність. Козаки – мужні лицарі -захисники України. Вони надихають сучасне  покоління на звитяги та захист  рідної  землі. Тому патріотичне  виховання  дітей є ключовою складовою виховання свідомих громадян - патріотів своєї  держави. 

        Тому 11 жовтня в нашій  бібліотеці  для  дітей  відбувся  інформаційний  колаж «Козацька слава ніколи не згине», відео-презентація «Богдан  Хмельницький - найвидатніший гетьман України» та книжкова виставка «Де козак – там і слава».





Немає коментарів:

Дописати коментар