direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 16 грудня 2019 р.

Репортаж з країни "Журналії

Ця історія трапилася нещодавно, а якщо точніше, то 13 грудня. Зимового ранку в  Татарбунарську районну бібліотеку для дітей завітали вихованці дитячого садочка «Незабудка», група Горайчук Л.П. Чемно привітавшись, дітлахи розмістились за столами і уважно слухали розповідь бібліотекаря про те, а, власне, що таке «бібліотека», що в ній знаходиться, які є цікавинки  для їхнього віку та правила поводження з книгами.

 Але, що за зустріч з дітлахами без чуда, без казки. Бібліотекарі вирішили перевірити, а чи знають наші гості казки. Виявилось, що вони прекрасно знають і назви казок, і головних героїв.









Потім бібліотекарі познайомили дітей з журналами, які передплачує наша бібліотека. Діти з цікавістю переглядали їх, бо хіба ж не кожна дівчинка мріє стати «Чарівною принцесою», а чи не всі хлопчаки захоплюються «Тачками». Ще у нас є і журнал «Котэлло», і «Пізнайко», і «Яблунька», і «Сашка» і т.д.  Дітям дуже сподобалося в бібліотеці  і вони пообіцяли до нас ще завітати, а ми з радістю чекаємо на них. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар