direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 5 жовтня 2016 р.

4 жовтня - Всесвітній день тварин

4 жовтня прекрасний привід проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день тварин. Це свято шанують не тільки представники природоохоронних організацій, а й просто звичайні люди, в житті яких тварини займають особливе місце.

 Всесвітній день захисту тварин - це свято, покликане допомогти братам нашим меншим знайти і відстояти своє право на захист. Справа стосується, до речі, не тільки диких звірів, а й домашніх вихованців. Адже відомо величезна безліч випадків, коли кішки або собаки піддавалися насильству з боку господарів або виявлялися просто викинутими на вулицю.

  Всесвітній день захисту тварин - це дуже важливе свято, що грає відповідальну роль у формуванні особистості. Адже доброта - це зовсім не складно! Допомога бездомному - це маленький крок для однієї людини, але величезний крок для всіх людей.

 В цей день в Татарбунарській бібліотеці для дітей пройшли хвилинки інформації про тварин "Чи знаєте ви цікаве про тварин?" та  гра - тест "Правда і вигадка про звичайних тварин".

В сучасному світі людина все далі відходить від природи. Спілкування з нею поступово заміщується соціальними мережами, комп’ютерними іграми, віртуальним світом. Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас лише уваги. Вони для нас лише сторінка життя, а ми для них і є все життя. 

Тож давайте, любити та  оберігати наших менших друзів!

Немає коментарів:

Дописати коментар