direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 3 жовтня 2016 р.

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек.

    Є у вересні особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день, починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України, бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.
Кажуть, покажіть нам свої бібліотеки, і ми скажемо, що являє собою держава, у якій ви живете. Оскільки бібліотека – це точка опори, на якій будується простір культурного суспільства. У кожній країні в різні періоди бібліотеки виконували важливу духовну місію – бути дзеркалом і пам'яттю народу, держави.

На сьогоднішній день звичайні користувачі, активні читачі чи просто випадкові гості можуть підтвердити, що бібліотека вже не є тим звичайним архівом, вздовж якого стоять сумні стелажі книжок. А це й інформаційний, і розважальний центр, в якому можна знайти необхідну інформацію, попрацювати або ж гарно відпочити. Саме бібліотека є одним з найголовніших центрів розвитку та патріотичного виховання молоді. Це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ; це храм духовності, до якого завжди можна прийти не тільки в пошуках істини, а й за розрадою, прагненням досягти душевної рівноваги. Для більшості людей бібліотеки – це частина їхнього життя.       




Бібліотека – це не тільки інформаційний центр, а ще й інноваційний. Інновацією сьогоднішнього дня стало привітання  бібліотекарів Татарбунарського району у незвичній формі, просто неба на порозі бібліотеки, де міг прийти кожен.   Привітання та нагороди отримали бібліотекарі від голови районної ради, керівника апарату райдержадміністрації, голови міської ради,  відділу культури райдержадміністрації з  нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 70-річчя Татарбунарської центральної районної бібліотеки. Привітали зі святом і громадські організації, активні читачі, музичні подарунки підготували працівники Будинку культури та музичної щколи.
Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

Немає коментарів:

Дописати коментар