direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

пʼятницю, 16 листопада 2018 р.


Толерантність як запорука людяності

Щороку 16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності. «Толерантність – це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями», - вважав колишній Генеральний секретар ООН Кофі Аннан. Людям, що живуть у сучасному світі, де інтереси країн і цілих континентів тісно переплетені, слід вчитися поважати одне одного.


 Напередодні в Татарбунарській районній бібліотеці для дітей бібліотекарі провели з учнями п’ятого класу урок моралі «Що таке толерантність», під час якого разом з дітьми дійшли висновків, що повинні навчитися сприймати людей такими, які вони є і цінувати в кожній людині особистість, поважати її думку та дарувати тепло. Завершився захід переглядом мультфільму «Подарунок».
    Кожна людина – неповторна на цій землі, вона є великою цінністю, тому що має совість, сумління, розум. Із давніх-давен гарні стосунки між людьми, взаємопідтримка, милосердя були основними в житті.  
   Захід  сподобався дітям і залишив  глибокий слід у душі кожного, допоміг нам всім зрозуміти, що тільки повага одне до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності, дружба, взаємодопомога насправді врятують світ. Тож будьмо толерантними…


Немає коментарів:

Дописати коментар