direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

вівторок, 3 квітня 2018 р.

         Острови  книжкових скарбів







         Книга – унікальне, феноменальне творіння людства. Ми не можемо уявити своє життя без книги. Книги – наші постійні супутники. Книга – джерело знань для школяра та кожної людини. Книга – наш найкращий порадник.    Недарма в народі кажуть: книга  вчить як на світі жить; хто багато читає, той багато знає. 
     Скільки книг треба прочитати, щоб бути освіченим, розумним, мудрим, щоб пізнати світ? Цього ніхто не знає. Читати потрібно все життя. Вік живи, вік учись.
   Читають книги навчаючись, здобуваючи знання, читають і в час відпочинку.  



    

      За всіх часів люди славили книгу. Як її тільки не називали: і джерелом мудрості, і цілителькою душі, сонячним сяйвом і рікою, що живить Всесвіт.    Книга завжди ототожнювалась із світлом, яке, незважаючи ні на що, намагались загасити варвари, знищуючи книжкові скарби.Книга і сьогодні – важливе джерело знань.




 Так до Тижня дитячої книги в біблітеці для дітей відбувся бібліокруїз «Острови книжкових скарбів».Діти з насолодою подорожували на острів Загадок, відпочивали на галявині Всезнайок, знаходили коштовності на  острові Скарбів та підвищували свою ерудицію в долині Чомусиків.


Немає коментарів:

Дописати коментар