direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 7 лютого 2018 р.



 

          Я - за безпечний інтернет

                                


    Інтернет - унікальна мережа, що об'єднує мільйони комп'ютерів по всьому світу. Завдяки Інтернету ми можемо спілкуватися з людьми, які знаходяться у найвіддаленіших куточках планети.   Інтернет є середовищем, де зберігається величезна кількість інформації, в тому числі конфіденційної. З метою її нерозголошення було запроваджено Всесвітній день безпеки  Інтернету. Відзначається у вівторок другого тижня лютого. Цього дня активісти закликають до об'єднання зусиль задля безпечного перебування в Інтернеті.








                                                       
    Проблема безпеки дітей в Інтернеті вже не здається Україні такою далекою. Ніхто не може заперечити, що на сьогоднішній день вона постала особливо гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління — діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі.
  


   6 лютого в бібліотеці для для дітей відбулася бесіда  до дня безпечного Інтернету «Чим небезпечний   інтернет, проблема інтернет залежності». Діти    ознайомилися з Правилами інтернет-безпеки та  інтернет-етики,розглянули книжкову виставку, а    також поділились своїми враженнями про свій  досвід в всесвітній мережі.




Немає коментарів:

Дописати коментар