direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

вівторок, 12 вересня 2017 р.



     

                         Різнобарвна   палітра   природи







     Людина і природа…  Поети, художники усіх часів і народів віддали данину цій вічній і актуальній темі. Та ніколи вона не стояла так гостро, як у наші дні, коли загроза екологічної кризи, а може й катастрофи, нависла над людством і проблема екології .
    Саме цій темі була присвячена ціла низка заходів.  8 вересня в читальному залі бібліотеки для дітей був проведений  бібліотечний урок «Довідкові видання з природничих наук різних типів» з 5-ми класами  НВК Школи –гімназії. Дітям були представлені  довідкові видання – це енциклопедії, словники, довідники та атласи різних видів. Бібліотекарі  ознайомили  читачів   з правилами користування  довідкових  видань. .             


Для дітей нашої бібліотеки були організовані книжкові виставки «Різнобарвна палітра природи», «Наша планета-колиска життя», де кожен читач мав змогу звернути увагу на виставку, також на книги, в яких є все про природу, про її  екологію. Для дітей була проведена  гра-вікторина «Природа рідного краю», щоб зрозуміти наскільки читачі знають  природу, наскільки вони готові захищати ії і допомагати відновленню навколишнього середовища .
Без виховання екологічного світогляду вирішити екологічну проблему неможливо.  Що ж потрібно знати, як слід діяти, щоб зберегти екологічну чистоту нашої Землі? Ці питання ми обговорювали в екологічній бесіді. 
        Ми живемо на багатій, щедрій, прекрасній землі. І  ми не маємо права забувати, що сьогодні просто любити природу, милуватися її  красою мало. Ввійти в природу другом, бути її добрим господарем – закликають  заходи, проведені в бібліотеці. Нехай кожен подумає, який внесок він може внести в справу охорони навколишнього середовища. Любіть нашу землю! Бо тут ви живете, тут живуть ваші рідні, близькі, друзі.






 


Немає коментарів:

Дописати коментар