direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

четвер, 1 червня 2017 р.

                                                  Ми твої діти -Україно!       

                                                                                     

 

      У перший літній день в Україні, як  і у    всьому  світі  відзначають  добре  і радісне свято - День захисту дітей.

 У далекому 1950 році  Міжнародна  жіноча  організація  приняла рішення  про  відзначення 1 червня  Міжнародного  дня  захисту  дітей .          

                                                                                     

Цей день покликаний  привернути  увагу світової  спільноти  до  проблем  охорони здоров'я дітей , боротьби  з експлуатацією  дитячої  праці, прав  дитини  на освіту, дозвілля й захист від фізичного та психологічного насилля й багатьох інших.





Для дітей  Татарбунар  цей  день також особливий. На центральній площі міста було організовано  велике  веселкове свято, в ході  якого діти міста приймали участь в різноманітних  конкурсах, вікторинах, змаганнях. Літнє ласкаве сонечко надавало дітям  наснагу та настрій на удачу та гарний позитивний день. В кінці цього свята кожна дитина отримала призи та подарунки від міської  ради.   Діти - наш найдорожчий скарб,наша радість і наше майбутнє.Саме тому святий обов'язок родини , школи,органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей наших дітей.Ми впевнені ,що об'єднавши зусилля,ми зробимо все,аби захистити наших дітей,убегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.Адже саме від нас,дорослих.залежить те,як складеться доля кожної маленької людини,а відтак і нового покоління українців.

                                                             
                                                         


Немає коментарів:

Дописати коментар