direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

четвер, 2 березня 2017 р.

"Одещина:яскрава історія  

                               і перспективи улюбленого краю".     


Є край такий, що на легенду схожий,
На казку , що в століття  порина.
На цій землі - благословення Боже:
Одещина - моя ти сторона!

З 17  по  27 лютого  в дитячій  бібліотеці пройшов  цикл  заходів, присвячених  85 річниці  з Дня народження Одеської області. Одещина - це регіон, котрий займає найбільшу територію в Україні - понад 33 тисячі кв.км. і відіграє значну роль в житті нашої держави і впливає на економічне, культурне, політичне  життя  всієї  країни. До її складу входять 26 районів, в яких налічується 2,5 мільйона  жителів.


З цього приводу в читальному залі бібліотеки була відкрита книжкова виставка "Одещина відкриває світ",  вікторина"Одещина-перлина в українському вінку", а також  урок-подорож "Земля батьків-моя Одещина мила".


днем народження, рідна Одещина!". Флеш-моб під такою назвою провели бібліотекарі Татарбунарської бібліотеки для дітей  та учні НВК  школи - гімназії, присвячений цій  ювілейній  даті. На  історичному шляху нашої області було багато чого: і радість творення, і військове лихоліття, і надлом 80-х років, і початок нового життя, який не можна назвати  абсолютно безроблемним. Все це історія і сучасність нашого краю, все це - наше життя. 

Немає коментарів:

Дописати коментар