direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

пʼятницю, 24 березня 2017 р.


                                   Земля нашої  надії


 23 березня  в   бібліотеці  для  дітей пройшли  екологічні   хвилинки  "Земля нашої надії", присвячені  до Всесвітнього дня Землі та водних ресурсів.

Міжнародний день Землі, який відзначається 22 квітня, можна сміливо назвати самим глобальним святом на нашій планеті. Це свято підтримується Організацією Об’єднаних Націй, оскільки воно спрямоване на збереження загального місця проживання всіх людей.Планета Земля - наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас досталь можливостей й достатній простір для їх реалізації. Далеко не кожна планета наділена таким унікальним потенціалом і розташована в таких унікальних умовах, які дозволили б такий бурхливий розквіт життя і її форм на такому, здавалося б обмеженому просторі у всесвіті. 

До уваги дітей  була представлена інформація про екологічний стан в Україні. А також діти грали в екологічні ігри "Підкажи словечко" та "Джерельце", а ще діти з задоволенням брали участь в конкурсі "Продовжи прслів*я та приказки про природу та її явища"Цей захід виховує у дітей людяність,доброту,почуття патріотизму ,викликає почуття відповідальності за майбутнє нашої планети. 

Немає коментарів:

Дописати коментар