direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 5 грудня 2016 р.

"Ангел з одним крилом"

Бути людиною – означає любити інших такими, якими вони є. Це веде до об’єднання людей. Любити – це не означає просто робити щось для когось, але це означає допомогти іншій людині відкрити, що вона неповторна, безцінна, гідна поваги.
(Жан Волье)
Міжнародний день людей з обмеженими можливостями відзначають 3 грудня. Його проголосила Генеральна асамблея в 1992 році на 47-й сесії у спеціальній резолюції.           Генеральна Асамблея закликала держави проводити подальшу інтеграцію в життя суспільства осіб з інвалідністю. Міжнародний день інвалідів привертає увагудо проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя, акцентує увагу суспільства на переваги, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуваннямлюдству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільшнезахищеної частини суспільства  людей з обмеженими фізичними можливостями. 

До міжнародного дня людей з обмеженими можливостями 2 грудня пройшов урок доброти "Ангел з одним крилом". 

Особливу увагу в цей день, звернули на людей, які не мають фізичні можливості, але мають великий дух, мужність, силу бути повноційною людиною.

 Одним з великих прикладів сучасності є Нік Вуйчич.

Немає коментарів:

Дописати коментар