direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 30 березня 2016 р.

Районний конкурс "Кращий читач року - 2016"



Людина, яка любить і вміє читати – щаслива, тому що поруч з нею найкращій друг і порадник – книга. Вже стало доброю традицією в Татарбунарській районній бібліотеці для дітей проводити конкурс для учнів 6 – 7 класів «Найкращій читач  року». Тож і в цьому році 29 березня, в нашій бібліотеці пройшов цей захід. Діти з нетерпінням чекали і з великим задоволенням взяли в ньому участь. Почесними гостями та ведучими конкурсу стали переможці попередніх років, Заграничний Валентин, Демченко Єлизавета та Паладій Олександр, які виграли обласний тур конкурсу та стали учасниками Всеукраїнського фестивалю "Книгоманія 2013",  "Книгоманія 2014", який відбувся у місті Львові.
 Захід розпочався з справжнього параду літературних героїв.Юні читачі почали представляти свої улюблені книжки та їх героїв. Діти разом поринули у подорож сторінками своїх улюблених книг. Рекламували прочитані книги іншим читачам.






Свої знання та ерудицію конкурсанти показали під час літературної вікторини. В кінці заходу компетентне журі в складі начальника відділу культури райдержадміністрації Попової О.П., головного методиста  районної централізованої бібліотечної системи Мукієнко О.В.. та методиста районного відділу  освіти Пшененко Т.М..  обирали найкращих з кращих. Всі переможці та учасники конкурсу були нагороджені книгами та  призами. В конкурсі прийняли участь 15 чоловік:  6-7 класів.

Наші переможці:

Серед 6 класів:
I - Пислар Олександра Татарбунарський НВК "Школа - гімназія" ;
II - Нертик Руслана - Базар'янська ЗОШ;
 III - Рижкіна Єлизавета - Борисівська ЗОШ.
Серед 7 класів:
I- Дадіжа Тетяна - Приморська ЗОШ;
 II - Окішор Юлія - Татарбунарський НВК;
III - Коротченкова Вероніка - Татарбунарський НВК.

Немає коментарів:

Дописати коментар