direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 10 лютого 2016 р.



  9 лютого 2015 року - День безпечного Інтернету.

У останні роки в Україні стає традицією щороку, другого вівторка лютого, відзначати всесвітній День безпечного Інтернету, введений Єврокомісією у січні 2004 року за підтримки організацій European SchoolNet та Insafe (Європейська мережа безпечного Інтернету).

Переважна більшість (96%) українських дітей та підлітків у віці від 10 до 17 років користуються Інтернетом і більшість часу вони проводять в соціальних мережах.
За соцопитуваннями, 51% підлітків сказали: так, ми розмістили особисті фото в соцмережі, 36% вказали свою домашню адресу, 46% додумалися вказати номер мобільного телефону. Зустрічі, побачення з незнайомцями після розмови в мережі – 60 відсотків 15-річних дітей вже прийняли запрошення від віртуального незнайомця і вже були з ними на зустріч.

  До дня бепечного Інтернету в бібліотеці проведені відео урок "Інтернет. Територія безпеки"



  • Правила безпечного Інтернет
  • Не розповідати чужим людям особисту конфіденційну інформацію Користуватися антивірусами,
  • В жодному випадку не залишати ніде номери кредитних краток
  • Не скачувати що попало. Люди часто скачують фільми або якесь програмне забезпечення піратське, а разом з ним віруси, які дають можливість зловмисникам проникнути на цей комп’ютер.  
Якщо цих правил не дотримуватися, можна, наприклад, стати жертвою кібершахраїв або вірусів, які «витягнуть» з вашого комп’ютера приватну інформацію про, наприклад, банківські рахунки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар