direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

четвер, 25 червня 2020 р.

Наркоманія  -  загроза  людству
26 червня — це Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотичними  засобами  та  їх  незаконним  обігом. Боротьба з наркоманією наразі не втрачає своєї актуальності.  Незважаючи на зусилля міжнародної спільноти, світова проблема наркотиків, як і раніше, залишається серйозною загрозою для здоров’я і безпеки населення, особливо молоді.  Реальна ціна вживання наркотиків – втрата власного здоров’я, здоров’я дітей, щастя близьких, шкода оточуючим і всьому суспільству.
«Покурити «травку» на вечірці здається такою безневинною пригодою… Зовсім не шкодить здоров’ю і можна половити «ха-ха». Проте шкода є: ця отрута має здатність накопичуватися в організмі непомітно, впливає на пам'ять, сповільнює реакції організму, розумовий розвиток, пригнічує психіку (апатія, агресія, панічний страх тощо).» 
«Наркотики «перекривають кисень» життю. Лови «кайф» від самого життя, від  щасливих моментів та незабутніх вражень, від спілкування, від можливості бути поряд зі своїми близькими та друзями, від шансу «смакувати» життя в усіх його проявах та дрібницях!»


Вибір  тільки  за  тобою!

Немає коментарів:

Дописати коментар