direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

четвер, 7 червня 2018 р.


                                   Поет на всі часи 


     
     З 6 червня в сквері на площі міста  почав свою роботу бібліомайданчик. Його відкриття було приурочене дню народження  всесвітньовідомого поета О.С.Пушкіна.

     Для жителів міста бібліотекарі підготували книжкову виставку,  присвячену творчості поета.
     Пушкіну були добре знайомі українська народна поезія і українська історія. Ще в ліцейські роки він пише вірш «Козак», що є наслідуванням української народної пісні. У період свого південного заслання він певний час жив у Одесі,бував у Києві, милувався красою української природи, заслухувався  піснями українських кобзарів і лірників.
     В 1821 році поет був і в нашому місті  проїздом з підполковником  Ліпранді І.П.

    На майданчику відвідувачі мали змогу прочитати улюблені  вірщі, поеми та казки О.С.Пушкіна, а наймолодші  малювали  героїв казок Пушкіна та брали участь у вікторині.
     Всі твори Пушкіна пройняті величезним почуттям любові, щастя, надії, сили волі, перемоги. Чи неможливо не знати його віршів, поем, оповідань та казок. Адже він не просто писав свої твори, а вкладав у них частину себе, частину своєї душі. Саме тому вони володіють такою енергетикою і будуть жити вічно.
   Він залишив нам чудову спадщину не лише казок, а й поем, романів, повістей, віршів, драматичних творів. Сьогодні на майданчику ми торкнулися глибини його літературних творів, відчули їхню красу.

 


   






Немає коментарів:

Дописати коментар