direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

понеділок, 12 березня 2018 р.



 


                    ЇЇ величність - жінка


                                                                    Без сонця  не  цвістимуть  квіти

                                                                    Без любові  немає  щастя

                                                                    Без  жінки  немає  любові

                                                                    Без  матері  немає  ні  поета, ні героя




       З  першим  весняним  сонечком  приходить найочікуваніше і найулюбленіше свято     жінок – 8 березня. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з ЖІНКОЮ – берегинею роду людського. Так, адже жінка – це краса, любов, радість і ніжність. Жінка постійно міняється. Жінка – муза, натхнення, актриса, зірка. Недарма ж найсвятіші на землі слова мають жіночий рід – Земля Вітчизна, Матір, а ще Віра, Надія , Любов.




 



         Мама, матусенька, ненька — найрідніша у світі людина. Про її дивовижну усмішку, теплі руки та ласкаві очі написано безліч красивих, зворушливих слів. Все на землі від жінки: добро і краса, ніжність і ласка, любов і вірність, музика і поезія.

    Тож напередодні  8 Березня   в  читальному   залі  відбулася  година  спілкування «Її  величність – жінка»  та  майстер-клас по  виготовленню  вітальної  листівки. Подарунок, зроблений своїми руками, таїть у собі тепло і особливу чарівність. Традиційними подарунками на 8 березня є листівки та квіти. Листівки  ручної  роботи володіють особливою енергетикою, адже вони є ексклюзивом, діти  вкладають в них частинку своєї душі. Саме тому рукотворні листівки не викидають, а зберігають як пам'ять.  
Адже ми впевнені, що мамам  буде приємно отримати від своїх дітей  кілька теплих слів, написаних на незвичайній листівці.






Немає коментарів:

Дописати коментар