direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

вівторок, 29 серпня 2017 р.

               В твоє майбутнє віримо, Вкраїно!

     23 серпня в Україні відзначають День державного прапора. І хоч це свято відносно нове (його почали святкувати з 2004 року), та історія українського прапора сягає сивої давнини.

     Перше офіційне визнання синьо-жовтого як прапора українського народу відбулась 22 березня 1918 року. Тоді Центральна Рада ухвалила Закон, затвердивши поєднання жовтого та блакитного кольорів, як стяга Української Народної Республіки.

    24 серпня 1991 відбулося проголошення Акта про незалежність України, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор.


 

       Саме в цей святковий день бібліотека для дітей підготувала годину цікавих повідомлень та майстер-клас по плетінню патріотичних браслетів зі стрічок. 

      Діти виявили наполегливість, витримку і бажання робити щось своїми руками . Були ті, хто тільки вчився, і ті, хто вже міг ділитися досвідом плетіння. Учасники майстер-класу з радістю продемонстрували свої вироби на спільному фото.





 

    Дорогі друзі! Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Любіть свою Україну, пишайтесь її символами.  А сьогоднішнє свято нехай послужить зціленню і відродженню наших душ.




Немає коментарів:

Дописати коментар