direction="right"

Бібліотека працює з 9.00 до 18.00 щоденно, окрім суботи та неділі.

середу, 30 вересня 2015 р.

30 вересня в Україні відмічається Всеукраїнський день бібліотек. 


На передодні Всеукраїнського дня бібліотек, який відмічається 30 вересня. фахівці Татарбунарського  районного центру зайнятості спільно з дитячою районною бібліотекою провели  інтерактивний інтелектуально-ігровий захід "Всі професії потрібні - обирай свою!" та Презентацію професії «бібліотекар» для учнів 9 класів Татарбунарської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.В.З.Тура.



Під час заходу школярі  ознайомились з описами актуальних робітничих професій, переглянули відеоролики із презентацією професій. Представник дитячої бібліотеки Світлана Мельник розповіла про історію виникнення професії «бібліотекар», сучасні вимоги професії до особистості, перелік навчальних закладів де можна отримати професію. Дев"ятикласники з цікавістю слухали дорослих,та брали участь у іграх з визначення професійних нахилів та вподобань.

Вся надана інформація була спрямована на те, щоб діти, дізнавшись якомога більше про світ професій, усвідомлено обрали свій майбутній шлях, і можливо, багато хто з них в майбутньому вирішить пов"язати свое життя з цікавою та поважною професією бібліотекар

Немає коментарів:

Дописати коментар